Kurum Adı : Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
WEB Adresi : http://gultepeteml.meb.k12.tr
Adres : Telsizler Mah. Hakim Sok. No4 Kağıthane/İSTANBUL

VİZYON
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, özgür düşünen, çağdaş, demokrat, bilgili, becerili, milli ve manevi değerlere sahip, Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak bir kurum olmaktır.

MİSYON
Türk Milli Eğitimi genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda Atatürkçü, çağın gereklerine uygun, bilgi ve beceriye sahip, milli ve manevi değerlere bağlı, teknik donanımlı, topluma yararlı insan yetiştirmektir.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Kaloriferli
Öğretim Şekli : İkili-Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 7:40 / 13:05 - 13:45/17:35 Normal 18:00 / 22:10 Açık Lise
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi : Görev Tahsisli

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine yaklaşık 20km, ilçe merkezine yaklaşık 5km uzaklıktadır
Ulaşım : İETT ile ulaşım: 62 - Kağıthane Kabataş 62G - Güzeltepe Kağıthane Beşiktaş 65G - Gültepe Şişli otobüsleri ile gelip Talatpaşa Caddesi Öğretmenler Durağında inabilirsiniz. Yada Taksim 4. Levet Metro hattını kullanarak Levent Metro istasyondan inip okula yürüyebilirsiniz.
Yerleşim Yeri Bilgisi :